vrijdag 16 december 2016

Kerstactie: Ziegler tapijten Modern en Klassiek tegen weg geef prijzen.

Kortingen lopen op tot 70% bij onze kerstactie op onze prachtige Ziegler tapijten.

In onze showroom een collectie Ziegler tapijten bestaande uit de beste kwaliteit Zieglers. Een met de hand geknoopt product dat van oorsprong uit Afghanistan komt. De gevluchte Afghanen zette hun knoopkunsten voort in de gebergtes van de Khyberpassen en zorgen daar dat deze prachtige knoopkunst niet verloren ging. Nu vele jaren later worden deze tapijten nog steeds op de oude manier gemaakt. De ghazny wol wordt met de hand gekard en gesponnen en daarna wordt deze kwaliteit wol met natuurlijke grondstoffen aangekleurd / geverfd.
Door deze manier van kleuren krijg je een mooie abrash / melering in de wol waarmee het vloerkleed geknoopt wordt. 
In onze winkel hebben we alle maten op voorraad. De één nog mooier van design als de ander. Voor iedere persoonlijke inrichting is er wel een mooi kleed. We hebben kleden van 1.00 x 1.00 en hebben in de showroom kleden tot 3.00 x 4.00 liggen. Onlangs hebben we ons grootste vloerkleed (4.00 x 5.00 geleverd aan de NOS voor Studio Sport. Het was daar te bewonderen in de "huiskamer" van de NOS waarin de sportverslaggeving gedaan werd.

Heeft u interesse na het bezoeken van onze website om een paar kleden thuis te bekijken dan kunnen we bij u langskomen. Het mooiste is om ze eerst in de winkel uit te zoeken en dat we daarna bij u langs gaan. Wilt u een afspraak maken... 023-5298481

Graag tot ziens bij Karpetwereld


Karpetwereld
Spaarneweg 16B
2142EN Cruquius
023-5298481

www.karpetwereld.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten